donderdag 7 januari 2021

Thema 'Winter'

Tijdens het vrij spel konden de kinderen in de ontdekbak magneetletters vinden. Ook lagen er kaartjes bij met hun namen. Ze vonden het heel leuk om hun eigen naam en die van de andere kindjes te maken met magneetjes. 


Tijdens de godsdienstles maakten we vetbollen voor de vogels. Op dinsdag hingen we deze dan op in de tuin en rond het schoolgebouw. Op vrijdag tekenden we met oorstokjes en onze vingers in scheerschuim. We drukten dit dan ook af op een blaadje. 
Tijdens het vrij spel konden de kinderen aan de lichtbak spelen. Ze konden met bingoschijfjes figuren versieren. 

Tijdens de les krullenbol maakten we een sneeuwlandschap. We duwden putjes in een isomo vlak met een stift en daarna schilderden we met een verfrol het isomo vlak. 

Noor en Amber speelden in hun vrij spel nog eens het spelletje dat ze bij mij mochten spelen in een werksessie. Ze draaien aan het rad en nemen daarna het aantal sneeuwvlokjes, zoals aangeduid op het rad. 


Tijdens de knutselles deze week mochten we onze sjaal uitprikken die we vorige week stempelden. 
Tijdens de werksessies werkten we deze week vooral rond de rekenlijn. Aan de hand van een hokus pokus spelletje konden de kinderen het aantal diertjes tellen en mochten ze het cijfer opschrijven. Daarna speelden we ook nog een spelletje met het rad waarbij de kinderen sneeuw konden verzamelen. 


Op vrijdag knutselden we een sjaal. We stempelden de sjaal in verschillende kleuren met een spons. Hayo maakte tijdens de krullenbolles soep met balletjes op muziek. 


 Tijdens het thema winter maakten we in de krullenbolles met Tine pinguïns! Eerst tekenden we pinguïns en daarna maakten we zelf een pinguïn uit een fles.
Tijdens de individuele werksessies werkten we deze week vooral aan leespraat. De kinderen konden via verschillende spelletjes de namen van de kinderen inoefenen. Zoals met het rad, maar er is ook een nieuw visspelletje. 
1 opmerking:

  1. 3D slot video games also come with further depth to the storyline and characters. For example, the popular cartoon character Pinocchio has its 3D slot game! So, the gamers 온라인 카지노 get to enjoy a riveting story with 5 reels and bonus modes. So, you would possibly want to know the benefits of slot sport development.

    BeantwoordenVerwijderen

Thema zomer